Vinter

Nu har det blivit vinter och det kommer man ju ganska nära nu med de stora fönstren.
Det har hänt lite sen sist hemma. Mattan är inköpt, blev inte den jag tänkt utan en röd ryamatta. Det är såååå mysigt för fossingarna.
I födelsedagspresent fick jag 4 "nya" ekstolar, inte exakt som de andra, men tillräckligt lika i alla fall.

Här ser man en av varje stol:


En vintrig vy:


Närbild på ursnygga kuddarna:


Räcket är lackat och klart, ekbitarna är på plats ovanpå, de ska bara oljas in, sen är räcket helklart.

Notera att lampan över bordet är uppe!!!!!!!!

Trappstegen ska antingen få en kantlist, eller bytas ut direkt mot massiva eksteg, måste ringa och kolla prisuppgift på massiva steg.


Även köket har fått en släng av förändringssleven. Vi sitter ju aldrig här och äter, så möblerna åkte ut på blocket och blev sålda.


Sen åkte vi till IKEA och köpte ett mindre bord och plockade upp gamla stolar från källaren.

Summan av stolar i hushållet efter alla förändringar blev -2 vilket är bra, för det har varit lite för många i skrymslen och vrår. Nu har vi 8 stolar till matrummet och 2 i köket, av köksstolarna finns det 2 i reserv i källaren oxå. Till gamla köksmöblerna var det 6 stolar, men vi använde bara 3, så det blev ju lite mycket att förvara, de var ganska skrymmande med sina spretiga ben.

Nästa på arbetslistan är att fixa lister runt trappan och kanten ner.
Sen är det sovrummet som ska fixas, det är en del att göra, men inte oändligt mycket. Det ska in en dörr mot hallen, så där blir ju lite ommålning i hallen oxå... Sen spackla och tapetsera, lite målning av snickerier och montering av garderober. Blir INTE klart i år i alla fall, för helgerna är mycket bokade framåt...

RSS 2.0