Snyggt i fönstret

Jaja, jag VET att det inte är färdigt för att inreda än, men jag KAN inte låta bli att planera :-)
Och röda prislappar är jag mycket dålig på att motstå!!!!
Så jag har inhandlat 4 st såna här:
image71
I dessa ska jag ha brudorkidéer, i bara vatten. Då slipper jag glömma vattna dem och det ser fint ut. Lite stenar i botten kanske? De är ca 15 cm i diameter, så tillräckligt stora är de i alla fall.

Vill inte avslöja pris och inköpsställe....
Men jag kan viska .....

















(39 kr/st på Ellos)


Med bygget händer det inte mycket.
Eller jo, det har det ju. Vi har fått (hmmmm) ett tak. Alldeles ursnyggt bandat plåttak i rött. Men det syns inte från marken :-)
Bara från luften och från sovrumsfönstret. Kanske borde ta nån bild när det blir ljust.

Fasadbilder!!!

Sådärja.
Bättre väder idag, och kameran ville gå ut ;-)
image68image69image70

Japp, så ser det ut! Att det är flammigt beror på att det bara är grundat, det blir en strykning till i sommar. Då blir det heltäckande matt.

Vi är inte helt överens om vad det ska vara för färg på knutar och foder.
En av oss tycker att det ska vara gröna och en vita. Taket blir röd plåt och hängrännor och stuprör blir vita.
Kommentera gärna vad ni tycker, jag säger inte vem som tycker vad här *haha*

Ni får tro mig

När jag säger att det är snyggt ;-) Jag har helt enkelt bara beundrat den snygga panelen genom fönstret i strilregnet idag.
Jag skulle ju kunna skylla på att jag inte ville ta ut kameran i vätan, men om sanningen ska fram så var jag inte så sugen på att bli blöt själv. Enda besöken utomhus idag för min del har varit en tur till brevlådan (i pyjamas) och en tur till komposten med spån från kattlådan.

Men tillbaka till panelen. Färgen är som jag tänkt mig, den varierar lite med ljuset, igårkväll i skymningen gick den mot brunt och idag har den varit mer åt grönt.
Panelen struktur är helrätt för huset, det blev ju enkelfasspontat, och det är fint med den enkla "randningen", inga krusiduller utan rent och enkelt.

Alla har dock inte skytt vätan. Herrn i huset har trotsat höjdrädslan och hängt över gavelkanten och skruvat dit en regel att fästa vindskivorna i, plåtis ska komma nästa vecka och fixa tak och avvattning, toppen, sen är det ju inte mycket kvar utvändigt, vi trodde nog nästan att vi skulle få vänta till våren med plåttaket, men ju tidigare desto bättre.
Nu håller han på att dreva runt fönster och dörrar, så det är ganska tätt därute snart.

RSS 2.0